начи цяла зима от -1 до -23 в Панчерево въртя на контакт, чакам лампата, чакам релето да цъкне и паля с едно въртене! Малко мудно върти, ама защото акумулатора е набор на колата, ма пък си е 100Аh и няма да го дам... тя зимата г/д скоро свършва и няма да имам драма с акумулатора! Добавки слагам Кастрол TDA- от един резервоар и мога да потвърдя, че като запали трака много по- малко от обичайното! Доволно!!! Да не чуе давола
Известие
Collapse
No announcement yet.
Как палим днес ?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от vikoalfa Покажи съобщениеВсичките дни ми пали без проблем от първия път.Без никакви добавки(нафта каква попадне),нищо.-22 градуса ми е рекорд!Даже акумулатора ми 750 амп/ч.
На батко убавицата
Comment
-
Първоначално публикувано от vikoalfa Покажи съобщениеВсичките дни ми пали без проблем от първия път.Без никакви добавки(нафта каква попадне),нищо.-22 градуса ми е рекорд!Даже акумулатора ми 750 амп/ч.
На батко убавицатаAlfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Първоначално публикувано от titanium Покажи съобщениебате и аз искам 750 ампер часа...Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщениеКолега,и моят акомулатор ако беше като твоя,щях да ходя на работа с колата дори и да не запали(на стартер).Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщениеС такъв акомулатор не ми трябва изобщо двигателПървоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщениеКато трабантНа стартер вдига 30км/ч
Те по каталог го дават такъв...И аз съм с такъв с лека разлика - 77А/ 770 ампер часа!!! И си пали без да се зачуди, само с докосване на ключа...156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Тия дни в Ловеч нямаше кой знае какви студове.Един път се опита да стигне до -18 и това беше.През останало то време си поддържаше -11,колата ми е с печка и като такава, обективно нямам наблюдение как пали на студено.Един път я палих при -9 нямаше никакъв проблем или подозрителни шумове от двигателя,единствено сутрин помпата в резервоара бучи малко но след секунда две шума изчезва.Днес обаче при 2 градуса запали от третия път.Със сигурност имам изгорели свещи защото ми мига лампата с реотана.Освен това и на всичкото отгоре снощи ми регистрира някаква грешка на педала на газта та може и да е поошашавена нещо.
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеДобре колеги какво се чудите!
Те по каталог го дават такъв...И аз съм с такъв с лека разлика - 77А/ 770 ампер часа!!! И си пали без да се зачуди, само с докосване на ключа...
Представяте ли си какъв трябва да е акомулатор 770 ампер-часа? Тва трябва да е по-голямо от колата в пъти повече.
Засрамете са малко. Елементарни неща незнаете.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеТотално сте зле с тоците. Ампер-час означава 1 ампер да бъде изконсумиран за 1 час. 77 ампер-часа акомулатор значи, че ако колата ти има обща консумация от 77 Ампера ще свъши акомулаора за 1 час. Това 770 Ампера което го четеш там ти е стартовия ток. Вски акомулатор има някакъв максимален стартов ток, който може да бъде ползван за много малко време. При теб щом акомулатора ти 77 ампера-часа 770 ампера стартов ток ще го имаш точно 1 минута преди акомулатора да е аут. но обикновено на практика го имаш няколко секунди.
Представяте ли си какъв трябва да е акомулатор 770 ампер-часа? Тва трябва да е по-голямо от колата в пъти повече.
Засрамете са малко. Елементарни неща незнаете.Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеТотално сте зле с тоците. Ампер-час означава 1 ампер да бъде изконсумиран за 1 час. 77 ампер-часа акомулатор значи, че ако колата ти има обща консумация от 77 Ампера ще свъши акомулаора за 1 час. Това 770 Ампера което го четеш там ти е стартовия ток. Вски акомулатор има някакъв максимален стартов ток, който може да бъде ползван за много малко време. При теб щом акомулатора ти 77 ампера-часа 770 ампера стартов ток ще го имаш точно 1 минута преди акомулатора да е аут. но обикновено на практика го имаш няколко секунди.
Засрамете са малко. Елементарни неща незнаете.Моя грешка
Ето Ви каталог за всички модели какъв акумулатор дава производителя, за да не се чудите моя какъв трябва да бъде!!!
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=37656156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment